Säker och effektiv förflyttning av tungt gods inomhus

Kompakt. Eldriven. Lätt.

Elofs produktsortiment

Nyheter

Elof har lanserat en ny webbplats!
Vi är glada över att vår nya webbplats nu har lanserats. Med den nya webbplatsen vill vi göra det lättare för dig som besökare att upptäcka hur Elofs tunglastare fungerar i praktiken, vilka applikationer vi jobbar med och hur vi kan ge våra kunder bra service.

Den nya layouten är utformad utifrån användbarhet, med fokus på bättre struktur och förbättrad navigering. Webbsidan kommer att fortsätta utvecklas och vi kommer även att dela med oss av nya bilder, filmer och nyheter.

Välkommen att ge oss feedback och kommentera gärna den nya sidan!

Senaste videon från Elofs Youtubekanal

Kontakta Elofs representanter

Elofs tunglastare hanterar snabbt, säkert och enkelt transport av tungt gods. Kärnan i den lösning som Elof erbjuder är en drivenhet med en tillämpningsspecifik lastenhet. Tunglastaren kan, oavsett om det är kabeltrummor, stålband eller pallar, lyfta och flytta godset inomhus.
Avsaknaden av en motvikt gör att det blir lättare manövrerbart och ger mindre golvtryck vilket i sin tur innebär mindre skador på golvet och minskat behov att förstärka detsamma. Elof erbjuder en av marknadens ledande lyftlösningar som är pålitlig, eldriven utan avgaser och kompakt.